DATASCIENCE

Als retail en franchise ondernemingen wil je niet langer beslissingen maken op basis van intuïtie of eerdere ervaringen, maar op data. RetailScience! Het platform waar al jouw in- en externe data samenkomt en analyses met een handomdraai gemaakt zijn.
 

RetailScience is een analyse- en data science platform in de cloud die het mogelijk maakt zonder IT kennis de juiste inzichten te creëren. In jouw applicaties schuilt een schat aan informatie die we samenvoegen met social media en internet bronnen. Start vandaag nog met beslissingen te maken op basis van data!

OUR MACHINE LEARNING SCRIPTS

PREDICTIONS

Kijken naar het verleden? Dat is verleden tijd!

Natuurlijk wil je weten wat je verkopen, bezetting, marge en voorraden zijn per winkel en product, maar het data-driven begint met het voorspellen van de toekomst.

Door gebruik te maken van het combineren van het weerbeeld met de sales per product kan je extra nauwkeurig starten met voorspellen.

Retailscience maakt voorspellen gemakkelijk. Drop je belangrijkste drivers van sales zoals het weer, drukte beeld, verkopen etc in het canvas en laat Retailscience je verkopen voorspellen!

Met een simple drag-and-drop voorspel je je sales van de aankomende dagen. We ondersteunen ARIMA en ETC forecast methode.

CUSTOM MACHINE LEARNING SCRIPTS

RetailScience beschikt over een groot aantal meegeleverde scripts die door elk type gebruiker gebruikt kunnen worden bij het doen van analyses.

Maar wil je zelf aan de slag met custom scripts of wil uitbreidingen op het gebied van R, dan kan je die zelf uploaden en meteen loslaten op alle data die we voor je beschikbaar hebben gemaakt.

Door ons platform is het eindelijke mogelijk om je datascience project uit de development omgeving te halen en in een productie omgeving beschikbaar te stellen.

Meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op!